Нове

Цю страву ви готуватимете кожен день: найсмачніша курка

Ця страва особливо сподобається тим, хто любить смачно поїсти і не любить довго стояти біля плити. Смак соковитої курочки з копченою паприкою доповнять своїм ароматом листочки тархуна і зроблять цю страву незрівнянно смачною.

Приготуйте за нашим рецептом ці прості і доступні ласощі і порадуйте свою сім’ю смачною вечерею.

Інгредієнти:

  • Курячі стегенця – 2 шт
  • Лавровий лист – 1 шт
  • Рослинна олія
  • Вершкове масло – невеликий шматочок
  • Тархун (естрагон) – 3-4 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Копчена паприка – 1.5 ч. ложки
  • Вершки – 100-150 мл

Приготування:

З курячих стегенець зрізаємо м’ясо, відправляємо в підсолену воду. Варимо бульйон до готовності, додавши лавровий лист. У каструлю наливаємо трохи рослинної олії, додаємо маленький шматочок вершкового масла та обсмажуємо періодично перевертаючи шматочки. М’ясо за смаком солимо, перчимо, додаємо півтори чайної ложки копченої паприки та одну чайну ложку борошна. Все ретельно перемішуємо, додаємо 100-150 мл вершків та трохи курячого бульйону. Робимо мінімальним вогонь і тушкуємо не більше п’яти хвилин. Відокремлюємо листочки тархуна від стебла. Листочки дрібно нарізаємо, відправляємо в каструлю та перемішуємо. Апетитне блюдо викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками ароматного тархуну та подаємо до столу.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне