Інгредієнти:
- Фарш курячий 500 г
- Кабачок середній 1 шт
- Яйце куряче 1 шт
- Борошно пшеничне 5-6 ст.
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
Нам насамперед знадобиться фарш із курячого філе.
Далі ми тремо на терці найулюбленіший і до того ж поширений літній овоч-кабачок. Натираємо його і чекаємо, коли він дасть сік. Потім цей сік віджимаємо.
Додаємо до нашого фаршу сире яйце.
Змішуємо ці інгредієнти та додаємо в суміш ложок 5 муки. Ложки столові.
Перемішуємо все ретельно, додавши сіль та чорний мелений перець за смаком. Можна ще у фарш покласти багато різної зелені. Буде тільки смачніше!
Тепер наш фарш готовий і ми викладаємо на сковорідку, змащену олією, котлетки. Смажимо на повільному вогні до готовності.
Котлети дуже смачні з відвареним рисом або картопляним пюре. А також просто із чорним хлібом.
Смачного!