Нове

Рис з курячим філе і ананасом

Сьогодні я вам покажу як приготувати дуже смачно курку з ананасами та рисом.

Особливість цьому делікатесу надає поєднання смаків курячого м’яса, ананасів та свіжого імбиру. Приготуйте за нашим рецептом курку з рисом та ананасами та порадуйте свою родину шикарною вечерею.

Інгредієнти:

  • Куряче м’ясо – 300-400 г
  • Цибуля – 0.5 шт
  • Ананаси консервовані – 100-150 г
  • Варений рис – 200-300 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Морква – 0.5 шт
  • Перець чилі – за смаком
  • Соєвий соус за смаком
  • Бальзамічний крем – за смаком
  • Зелена цибуля – маленький пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Імбир – 1 ст. ложка

Приготування:

Невеликими шматочками нарізаємо куряче м’ясо, дрібними кубиками нарізаємо половинку цибулини, часник, імбир та консервовані ананаси. Максимально тонкими пластиночками нарізаємо моркву та тонкими кільцями чилі перець. На розігріту сковороду, додавши олію відправляємо обсмажуватися куряче м’ясо.

Як тільки на м’ясі утворюється золотиста скоринка, відправляємо в сковороду моркву, часник, цибулю та імбир. Вміст сковороди перемішуємо, додаємо перець чилі, ананаси і знову перемішуємо.

Відправляємо в сковороду відварений рис і, як тільки рис прогріється, додаємо до смаку соєвий соус і бальзамічний крем.

Нарізаний на невеликі палички маленький пучок зеленої цибулі відправляємо в сковороду, перемішуємо і знімаємо сковороду з вогню. За смаком блюдо солимо, перчимо, перемішуємо. Перекладаємо рис з куркою на тарілку, подаємо до столу і насолоджуємося шикарною, але простою вечерею.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне