Фахітос готується дуже просто і з доступних інгредієнтів. Поєднання соковитої яловичини, просоченої ароматами болгарського перцю, цибулі та зіри робить цю страву нереально смачною. Приготуйте за нашим рецептом і ви поринете в незабутньо смачний світ мексиканської кухні.
Інгредієнти:
- Яловичина – 350-400 г
- Цибуля червона – 1 шт
- Болгарський перець – 1 шт
- Лайм – невеликий шматочок
- Зіра – 2 щіпки
- Стручкова квасоля – 150 г
- Текіла – 75 мл
- Рослинна олія
- Лимон – 2 часточки
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Приготування:
Невеликими часточками нарізаємо томати, півкільцями ріжемо цибулю, соломкою шаткуємо болгарський перець. Яловичину нарізаємо кубиками, солимо і додаємо пару щіпок зіри. М’ясо поливаємо соком лайма, збризкуємо олією, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин маринуватися.
Мариновану яловичину відправляємо на розігріту сковороду, додавши олію. М’ясо до смаку перчимо і обсмажуємо 5 хвилин, періодично помішуючи. У сковороду відправляємо стручкову квасолю, цибулю, обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо до м’яса та квасолі томати, болгарський перець. Вміст сковороди перемішуємо та смажимо ще 15 хвилин до готовності м’яса. Наприкінці наливаємо в сковороду чарку текіли, підпалюємо (створюємо ефект фламбе).
Готову страву подаємо до столу з часточками лимона та лайма. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!