Нове

Курячі крильця в соусі з томатної пасти

Пропоную сьогодні приготувати смачні курячі крильця у кисло-солодкому соусі. Крильця виходять дуже апетитними, а їх смак не залишить байдужим нікого, навіть розпещені гурмани неодмінно захочуть добавки.

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 13-15 шт
  • Томатна паста – 2 ст. ложки
  • Крохмаль – 1 ст. ложка
  • Соєвий соус – 2-3 ст. ложки
  • Цукор – 3-4 ст. ложки
  • Оцет 9% або рисовий – 3 ст. ложки
  • Мед – 2 ст. ложки
  • Рослинна олія
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Кунжут
  • Зелень

Приготування:

У розігріту сковороду з олією відправляємо томатну пасту і обсмажуємо кілька хвилин. Наливаємо в сковороду 250-300 мл фільтрованої води, соєвий соус, оцет, додаємо цукор, мед і все ретельно перемішуємо. У піалі розбавляємо з водою крохмаль, наливаємо в сковороду та ретельно перемішуємо.

На сковороді з олією обсмажуємо курячі крильця, на смак солимо, перчимо. Крильця, що підрум’янилися, заливаємо приготованим томатним соусом і тушкуємо 15 хвилин, періодично перевертаючи. Готові крильця викладаємо на тарілку та посипаємо кунжутом.

Страву прикрашаємо зеленню, подаємо до столу, їмо і насолоджуємось. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне