Пропоную сьогодні приготувати смачні курячі крильця у кисло-солодкому соусі. Крильця виходять дуже апетитними, а їх смак не залишить байдужим нікого, навіть розпещені гурмани неодмінно захочуть добавки.
Інгредієнти:
- Курячі крильця – 13-15 шт
- Томатна паста – 2 ст. ложки
- Крохмаль – 1 ст. ложка
- Соєвий соус – 2-3 ст. ложки
- Цукор – 3-4 ст. ложки
- Оцет 9% або рисовий – 3 ст. ложки
- Мед – 2 ст. ложки
- Рослинна олія
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Кунжут
- Зелень
Приготування:
У розігріту сковороду з олією відправляємо томатну пасту і обсмажуємо кілька хвилин. Наливаємо в сковороду 250-300 мл фільтрованої води, соєвий соус, оцет, додаємо цукор, мед і все ретельно перемішуємо. У піалі розбавляємо з водою крохмаль, наливаємо в сковороду та ретельно перемішуємо.
На сковороді з олією обсмажуємо курячі крильця, на смак солимо, перчимо. Крильця, що підрум’янилися, заливаємо приготованим томатним соусом і тушкуємо 15 хвилин, періодично перевертаючи. Готові крильця викладаємо на тарілку та посипаємо кунжутом.
Страву прикрашаємо зеленню, подаємо до столу, їмо і насолоджуємось. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!