Готуються рулетики швидко, просто – результатом ви точно залишитеся задоволені. Рулетики можна подавати як із гарніром, так і як самостійну страву.
Поєднання олії, ароматних трав та риби робить цю страву фантастично смачною. Приготуйте – впевнений вам і вашим гостям дуже сподобається.
Інгредієнти:
- Філе сібаса – 6 шт
- Вершкове масло – 70 г
- кріп
- Тархун
- Кінза
- Чебрець
- Цедра лимона – за смаком
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Філе сібаса
Приготування:
Філе сібаса очищаємо від кісток, що залишилися, знімаємо шкіру і зрізаємо зайві частини так, щоб вийшли рівні стрічки. Філе на смак солимо і перчимо. Рибні стрічки акуратно згортаємо в рулетик, фіксуємо шпагатом і вертикально ставимо у форму для запікання. Дрібно рубаємо зелень, часник і відправляємо в миску з вершковим маслом. У миску додаємо трохи цедри лимона і ретельно перемішуємо в пасту. Вершковою пастою рясно покриваємо рибні рулетики.
Рулетики відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, увімкнувши верхній нагрівальний елемент (гриль). Перед подачею на стіл рулетики поливаємо маслом, що витопилося, позбавляємося від мотузки і збризкуємо лимонним соком.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!