Холодна закуска готується з моркви та сирної начинки.
Інгредієнти:
- жовток – 2 шт
- білок – 2 шт
- морква – 300 г
- Кукурудзяний крохмаль – 50 г
- сіль – 1/3 ч.л
- сир – 200 г
- грецький йогурт – 140 г
- часник – 1 зуб.
- прикрасити зеленню та помідорами
Приготування:
На дрібній тертці натираємо свіжу моркву, пересипаємо в миску, вбиваємо жовтки і добре пробиваємо блендером до однорідної маси.
Всипаємо кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо.
В окрему ємність виливаємо білки, всипаємо сіль і добре збиваємо до стійких піків міксером.
Збиті білки додаємо в морквяну масу, перемішуємо.
Форму застеляємо пергаментним папером і виливаємо підготовлене тісто, за допомогою шпателя розподіляємо по деку.
Відправляємо до розігрітої духовки до 170 градусів і випікаємо 12-14 хвилин.
Приготуємо крем, у глибоку миску викладаємо сирний крем, додаємо грецький йогурт, часник, перемішуємо.
Морквяний бісквіт дістаємо з духовки, перевертаємо та прибираємо пергаментний папір. Змащуємо сиром і ділимо на 4 рівні частини.
Кожну частину складаємо один на одного та ділимо на невеликі шматочки.
Прикрашаємо за своїм бажанням.
Смачного!