Пропоную вашій увазі рецепт салату олів’є, блюдо, без якого не обходиться практично ні одне святкове гуляння.
З упевненістю можу сказати, що салатик приготовлений за рецептом дуже сподобається вам і вашим гостям.
Інгредієнти:
- Стегно копчене куряче – 1 шт
- Картопля відварена – 3 шт
- Яйця варені – 2 шт
- Цибуля – 0.5 шт
- Горошок консервований – 100 г
- Огірки солоні – 2 шт
- Огірок свіжий – 0.5 шт
- Морква – 1 шт
- Вустерський соус
- Майонез
Приготування:
У миску насипаємо зелений горошок, дрібними кубиками ріжемо свіжий огірок, відварену моркву, цибулю, яйця та картоплю. Дрібно нарізаємо солоні огірки. Зрізаємо з копченого стегенця м’ясо і також нарізаємо дрібним кубиком.
Вустерський соус змішуємо з майонезом та ретельно перемішуємо. Заправку відправляємо в миску з салатом, до смаку перчимо, солимо і ретельно перемішуємо. Олів’є викладаємо у форму, зверху посипаємо яєчним жовтком і прикрашаємо кропом. Салат подаємо до столу та насолоджуємося смаком та святковою атмосферою.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!