Нове

Модні відтінки в манікюрі на зиму 2021-2022

Наймодніший манікюр сьогодні – однотонний. Ось п’ять небанальних зимових варіантів.

Рожевий

Ностальгія по «нульовим» поширилася і в б’юті-сферу. Найпопулярніший манікюр у TikTok – у відтінках наївного рожевого, улюбленого кольору Періс Хілтон тих часів. Так, голлівудські зірки Хайді Клум, Селена Гомес та Каміла Кабелло обирають саме цукерково-рожевий!

Для смаглявої або засмаглої шкіри підійде світлий пастельний відтінок, або колір «пилової троянди», для білосніжок – насичений, фірмовий колір Барбі.

Баклажановий

Стиглий баклажан – компроміс між похмурим чорним і трохи набридлим бордо, альтернатива популярному останнім часом синьому. Такий багатогранний колір довго не набридне і виграшно виглядає з будь-яким відтінком шкіри.

Шоколадний

Чому б не підібрати лак під колір гарячого шоколаду? Насичений зігріваючий відтінок був на нігтях моделей на показах Moschino, Prabal Gurung та Etro. Він ефектно виглядає як із глянцевим, так і з матовим фінішем.

Сріблястий

Для тих, кому не терпиться поринути у святкову новорічну атмосферу. Сріблястий металік виглядає так само ошатно, як і великі блискітки, але благородно і більш стримано. Доказом цього є манікюр на шоу Dolce & Gabbana та Christian Cowan.

Нове

Популярне