Нове

Листковий салат зі шпротами

Сьогодні хочу поділитися рецептом листкового салату з шпротами. Неймовірно смачний салат, роблю його на кожне свято, рідні та гості його люблять та з’їдають практично першим зі столу. Хоча набір продуктів дуже простий.

Інгредієнти:

  • Шпроти – 1 банка
  • Картопля – 3 шт
  • Морква -2 шт
  • Цибуля -2 шт
  • Мариновані огірки -3 шт
  • Яйця – 4 шт
  • Майонез – до смаку
  • Сіль за смаком
  • Зелень – до смаку

Приготування:

Сиру моркву натріть на великій тертці, 2 цибулини поріжемо кубиками. На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо кладемо цибулю і смажимо її до напівпрозорості, додаємо моркву і смажимо все разом до м’якості моркви. Знімаємо з вогню і даємо охолонути.

Відварену картоплю 3 бульби, 4 відварені яйця натираємо на великій тертці. Мариновані огірки поріжемо соломкою. Банку шпротів розминаємо вилкою разом із олією.

Збираємо салат шарами, можна просто у салатнику.

Першим шаром кладемо картоплю, другим шаром шпроти, третім шаром огірки, четвертим шаром кладемо моркву із цибулею, п’ятим шаром кладемо терті яйця. Кожний шар промазуємо майонезом.

Даємо салату зміцніти в холодильнику і знімаємо форму. Салат готовий.

Смачного!

Нове

Популярне