Нове

Ресторанне блюдо з курки в домашніх умовах

Сьогодні готую ресторанну страву з курки в домашніх умовах просто, швидко та смачно.

Страва може бути самостійною, а також підходить до будь-якого гарніру. Це дуже хороший варіант обіду чи вечері для всієї родини чи святкового застілля.

Інгредієнти:

  • курячі стегна – 4 – 6 шт
  • борошно пшеничне – 1 ст.л з гіркою
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л без гірки
  • сіль – 1 ч.л
  • перець мелений – за смаком
  • паприка – 1,5 ч.л
  • олія рослинна без запаху для смаження
  • вершки – 10 – 11% – 300 мл
  • петрушка – кілька гілочок
  • часник – 1 – 2 зубчики

Приготування:

Спочатку зробимо панірувальну суміш. Для цього в пакеті я змішала борошно, панірувальні сухарі, сіль, мелений перець, паприку і добре перемішала.

Прямо в пакет перекладаємо заздалегідь добре промиті та обсушені курячі стегна. Добре все перемішуємо.

У сковороді розігріваємо олію і перекладаємо курячі стегна обсмажуватися. Робимо це на досить сильному вогні до гарного рум’яного кольору з обох боків.

Поки курка обсмажується, до вершків додаю добре подрібнений часник і нашатковану петрушку, перемішую вилкою.

Як тільки курка обсмажилася з обох боків, вливаю вершки із зеленню. Вогонь відразу робимо мінімальним і томимо під закритою кришкою 20 хвилин, періодично перевертаючи, щоб нічого не підгоріло.

І страва готова! Все дуже просто та швидко! Подавайте гарячим із будь-яким гарніром.

Смачного!

Нове

Популярне