Нове

Ледачі голубці: 4 способи приготування

Ліниві голубці у двох варіантах: з печерицями та з квашеною капустою. Не менш лінива капустяна запіканка з рисом та фаршем. А також “голубці” у стеблах цибулі-порею. З такими рецептами лінуватися можна смачно!

Ліниві голубці з квашеною капустою, запечені в томатному соусі, виходять смачними та дуже соковитими. М’ясний фарш зазвичай доповнюється рисом, що згладжує кислинку капусти. Котлетки-голубчики запікаються у духовці у найпростішому соусі з томатної пасти та води.

Фарш м’ясний, капуста квашена, рис, цибуля ріпчаста, томат-паста, яйця, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений

Якщо ви хочете здивувати своїх домашніх гурманів, стане в пригоді цей рецепт. “Голубці” в стеблах цибулі-порею, запечені в томатно-сметанном соусі, виходять ніжними на смак і ефектно виглядають на тарілці.

Цибуля-порей, фарш свинячий, рис, цибуля ріпчаста, морква, сметана, кетчуп, сіль, базилік, перець чорний мелений, цукор, олія

Щоб не витрачати час на приготування традиційних голубців, можна скористатися рецептом запіканки “Ліниві голубці”. Капустяна запіканка з рисом, м’ясним фаршем та томатно-сметанним соусом виходить дуже ситною. Напівготовий рис поєднується з фаршем і капустою, потім все заливається томатно-сметанним соусом і запікається в духовці.

Капуста білокачанна, фарш курячий, цибуля ріпчаста, рис, морква, сметана, томат-паста, олія рослинна, сіль, перець чорний мелений, зелень кропу

Ліниві голубці з печерицями, запечені в томатному соусі, – соковиті та дуже апетитні. Ледачі голубці в такому виконанні мають досить цікавий смак за рахунок додавання грибів. М’ясні “колобки” з рисом, капустою та грибами, запечені в духовці, – нескладна страва домашньої кухні та оригінальна варіація на тему голубців.

Фарш м’ясний, капуста білокачанна, печериці, цибуля ріпчаста, морква, рис, яйця, томат-паста, олія соняшникова, борошно, паприка мелена, сіль, перець чорний мелений

Нове

Популярне