Нове

Омолоджуючі стрижки для тонкого волосся 2022 року

Власницям тонкого волосся досить складно підібрати стрижку. Щоб вирішити цю проблему, стилісти рекомендують у такому разі звернути увагу на багатошарові зачіски, які додають пасмам додатковий обсяг.

Максимальна довжина стрижки повинна бути трохи вищою за плечі. Зачіска може бути градуйованою, багатошаровою або ступеневою. У такому разі жінки з тонким волоссям зможуть досягти стильного, гармонійного, гарного образу.

Відмінним варіантом при виборі зачіски буде закруглена модель. А от від однорівневих моделей варто відмовитися. Чим рівніші і довші пасма, тим тонше і рідше виглядає волосся.

Шегі

У 2022 році цій стрижці стилісти пророкують велику популярність. Проста, трохи зухвала зачіска сподобається багатьом дівчатам і жінкам. А для тонкого волосся – це просто знахідка.

Техніка її виконання та остаточний результат досягається шляхом укорочування та філірування верхніх шарів волосся. Виходить своєрідний творчий безлад на голові. У цьому і полягає вся особливість зачіски.

Стилісти стверджують, що незважаючи на однакове виконання стрижки, неможливо отримати дві ідентичні зачіски. Їхній вигляд залежить від структури волосся, форми черепа та обличчя, від обраної довжини пасом.

Каскад

Стрижка каскад – це класика, яка ніколи не вийде із моди. Їй віддають перевагу багато молоденьких модниць і жінок більш зрілого віку. Каскад шикарно виглядає на густому волоссі і порятунок для жінок з тонким і рідким волоссям.

Суть виконання зачіски полягає в рівномірному вистриганні пасом. Один шар волосся плавно переходить до наступного.

Великим плюсом стрижки також є те, що протягом тривалого часу вона не потребує корекції, каскад не потребує складних вкладань, зачіска тривалий час зберігає початковий, доглянутий вигляд.

Каре на ніжці

Дівчатам та жінкам з тонким волоссям рекомендується вибирати подовжений варіант стрижки.

Майстер вкорочує пасма в області потилиці, залишаючи подовженим волосся в області обличчя. Стрижка не тільки підкреслить красу вилиць і очей, але й додасть додатковий об’єм тонкому та рідкому волоссю. Зачіска виглядатиме пишною та густою. Вона додасть образу нотку краси, жіночності та елегантності.

Італійка

Ця стрижка трохи схожа на каскад. Їхня головна відмінність у тому, що в італійці верхній шар волосся більш укорочений. При цьому сама довжина волосся може бути будь-якою. Все залежить від переваг жінки.

У результаті виходить розкішна, елегантна зачіска, яка освіжить та омолодить образ жінки. Волосся навіть без укладання виглядає густим і об’ємним.

Гаврош

Ця стрижка підходить для сміливих, впевнених у собі жінок із характером. Це універсальна зачіска, яка наступного сезону буде дуже популярною.

Для неї характерні укорочені пасма в області верхівки та скронь. Ззаду волосся залишається трохи довгим. Щоб стрижка виглядала гарно та гармонійно, майстер по всій довжині волосся проводить філірування.

Стрижка гаврош має омолоджуючий ефект. Вона виглядає стильно, модно та досить цікаво. Вибравши таку зачіску, ви точно будете у центрі уваги.

Андеркат

Все більшу популярність серед жінок займає андеркат стрижка. Вона ідеально підходить для тонкого волосся, надаючи йому додатковий об’єм.

Зачіска надасть образу нотки зухвалості та сексуальності. З такою стрижкою жінка не залишиться поза увагою оточуючих.

Для андеркату характерне максимально укорочене волосся в області потилиці та скронь. При цьому майстер чубчик залишає подовженим.

Молоденькі дівчата і сміливі жінки часто роблять в області скронь або потилиці якийсь малюнок. А чому б і ні? Цього та наступного сезону така техніка дуже популярна.

Для тонкого і дуже рідкого волосся ідеально підходить асиметрична стрижка. Такий варіант теж дуже модний та популярний.

Нове

Популярне