Нове

Жульєн в булочці з куркою та печерицями

Незвичайний рецепт приготування Жульєна. Не складний, дуже смачний і водночас ситний.

Інгредієнти:

  • Курка
  • Гриби свіжі
  • Сметана
  • Сир твердих сортів
  • Цибуля ріпчаста
  • Булочки
  • Рослинна олія
  • Спеції до смаку

Приготування:

Відварюємо грудку в підсоленій воді до готовності, шкірку знімаємо вона нам не потрібна.

Відокремлюємо м’ясо від кісток і дрібно ріжемо.

Цибулю шаткуємо і обсмажуємо в сковороді на олії. До цибулі додаємо дрібно різані гриби, обсмажуємо до випаровування соку.

Далі додаємо курку, сметану все добре перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин.

Готуємо булочки, обрізаємо верхівки та прибираємо м’якуш. Натираємо сир на великій тертці.

Розкладаємо готовий жульєн у булочки посипаємо сиром і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів випікатися до рум’яної скоринки приблизно близько 5 хвилин.

Жульєн у булочках готовий.

Смачного!

Нове

Популярне