Нове

Короткі стрижки піксі – модний тренд зачіски для активних жінок

Стилісти впевнено стверджують, що у 2022 році стрижка піксі буде наймоднішою та найпопулярнішою серед жінок. Вона не має вікових обмежень, підходить під будь-який стиль, образ та фігуру.

Ця універсальна стрижка ідеально виглядає не тільки на молоденьких дівчатах, а й на жінках після 40 років і більше. Для неї характерні короткі, трохи скуйовджені пасма в області скронь, верхівки і потилиці. За рахунок цього образ виходить зухвалим, стильним, сміливим.

Стрижка піксі – улюблена зачіска жінок уже протягом кількох сезонів. Насправді пік її популярності серед представниць слабкої статі припав на 1953 рік. Знаменита Одрі Хапберн продемонструвала її усьому світу у фільмі “Римські канікули”.

На той час були в моді акуратні зачіски з бездоганним укладанням. Але актриса настільки чудово зіграла у фільмі, що багато модниць світу захотіли бути схожими на героїню фільму. Так стрижка піксі вперше здобула визнання серед жінок багатьох країн світу.

Кому підходить стрижка

Якщо ви зважилися вибрати стрижку піксі, повинні розуміти, що ця зачіска привертатиме до вас увагу оточуючих. Не кожна жінка зважиться мати таку зухвалу, стильну та досить сміливу зачіску. Для піксі характерні відкриті вуха, шия, вилиці. А це означає, що ваше обличчя буде важливим акцентом в образі.

І якщо ви готові притягувати погляди всіх, хто поруч із вами, тоді вперед до нового образу.

Стрижка піксі ідеально підходить жінкам та дівчатам з тонкими рисами обличчя та з овальною формою обличчя. Круглолицим жінкам варто вибирати асиметрію, щоб обличчя не виглядало масивніше і повніше.

Ще одним величезним плюсом зачіски є те, що піксі підходить для тонкого та рідкого волосся. За рахунок техніки виконання, стрижка Пікс надає шевелюрі додатковий обсяг.

Ідеальні відтінки для стрижки піксі

Дівчата та жінки можуть тут виявити всю свою фантазію. Стрижка піксі підходить для всіх відтінків волосся без винятку. Молоді модниці можуть вибирати сміливі та яскраві відтінки, створюючи неординарні образи.

Дуже красиво і гармонійно стрижка виглядає на сивому волоссі. Це величезний плюс для жінок зрілого віку, які воліють природність і не боятися залишати сивину.

Можна вибирати темні, шоколадні відтінки, рудий та всілякі палітри інших тонів. У будь-якому випадку, ви будете виглядати надзвичайно.

За бажання можна додати пасма з світлішими або темнішими відтінками. Відмінно підходить для стрижки мелірування.

Нове

Популярне