Нове

“Домашні рогалики” найпростіший рецепт

Тісто готується швидко і чекати, щоб воно підійшло не потрібно, можна відразу починати пекти.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 1 пачка (200 г)
  • Борошно – 3 склянки
  • Яйця – 2 шт
  • Цукор – 1\2 склянки
  • Дріжджі сухі – 10 г
  • Джем або варене згущене молоко

Приготування:

Борошно просіюємо в миску для насичення повітрям. Так рогалики будуть трохи пишнішими.

Всипаємо сухі дріжджі в борошно і перемішуємо. Далі натираємо на великій тертці масло прямо в миску з борошном.

Тепер пальцями розтираємо борошно з олією до дрібної крихти.

Збиваємо яйця з цукром до пишної піни і вливаємо яєчну масу до масляно – борошняної маси, замішуємо тісто.

Готове тісто залишаємо трохи відпочити, хвилин на 10-15. Потім розкочуємо частину тіста в коло, змащуємо повидлом або вареним згущеним молоком. Краї залишаємо сухими.

Далі ріжемо тісто на сектори (смужки) товсті або тонкі (за вашим бажанням) скочуємо рогалики і викладаємо на лист застелений папером для випічки.

Відправляємо наші рогалики випікатись у розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.

Готові рогалики посипаємо цукровою пудрою і подаємо на стіл із чаєм чи кавою.

Смачного!

Нове

Популярне