Нове

Модні тенденції та тренди волосся 2022: сміливі та креативні рішення

Імідж жінки – це ретельний підбір всіх дрібниць. Головний момент в будь-якому образі – це зачіска. Важливо вибрати не тільки стрижку і фарбування, але і підібрати правильне укладання. Тільки повноцінний підхід до свого образу дозволить виглядати на всі 100%. Давайте підготуємося до наступного 2022 року і створимо імідж, який стане наймоднішим.

Довжина волосся

Головні тренди в світі волосся на 2022 рік – це сміливі та креативні рішення. Йдеться про найкоротші і яскраві стрижки, які зможуть повністю оновити жіночий зовнішній вигляд. Звичайно, не кожна дама зможе наважитися на таку довжину, тому тренди пропонують багатий вибір. Так у 2022 році будуть актуальні стрижки в середній довжині, які додають іміджу особливий жіночний шик.

Модні стрижки

Стрижки у 2022 році практично всі прийшли до нас з минулого року. Як і раніше б’є всі рекорди навіжена і амбітна Пікс. У неї є три головні якості – універсальність, стильний вигляд і просте укладання.

Оскільки в тренді ультракороткі стрижки, то на перших порах виходить оригінальний андеркат. Особливість зачіски – виголені скроні і потилиця, а на маківці залишають максимальну довжину. За допомогою стрижки ви досягнете іміджу, який завжди буде в центрі уваги.

Якщо ви не готові до таких кардинальних змін, тоді варто вибрати звичну класичну стрижку. Але не всі варіанти будуть в тренді, тільки обрані стрижки потраплять в ТОП кращих. Напевно, ви вже здогадалися, що мова йде про бездоганне каре.

Стильні фарбування

2022 рік можна сміливо назвати роком блонда. Стилісти в голос говорять, що саме платиновий, попелястий і кремовий блонд будуть на першому місці на всіх рейтингах. Радує те, що у блонда дуже багато варіантів, що дає можливість підібрати відтінок до вашого типу.

Попри мега популярність блонда, натуральні відтінки все одно залишаться з нами. Особливо виділяють у 2022 році медові фарби, шоколадну і каштанову палітру. І, звичайно, з нами в наступний рік перейдуть улюблені техніки: шатуш, балаяж, омбре.

Якщо хочеться повністю обнулити свій образ і виглядати яскравіше всіх, тоді вибирайте фарбування в райдужних відтінках.

Трендове укладання

Тренд на натуральний зовнішній вигляд знову дасть про себе знати у 2022 році. Тому стилісти пропонують робити тільки легкі укладання. Наприклад, навіжену зачіску легко створити на короткому волоссі, для цього волосся лише трохи наїжачують руками. Для урочистості або особливого випадку більше підходять милі локони. Зухвалі модниці в 2022 році буду ходити в самій спірній зачісці – зачесане назад волосся.

Тренди 2022 року дозволять жінкам розкрити весь свій потенціал. У моді яскраві, самі соковиті і привабливі стрижки, запаморочливе фарбування і стильні зачіски.

Нове

Популярне