Нове

Модні рюкзаки 2021: тренди, новинки, фото, тенденції

Більшість сучасних модниць віддають перевагу сумці, ніж рюкзаку. А даремно. Цей  стильний аксесуар безмежно практичний і зручний, при цьому ідеально вписується в  образи. Тому якщо раніше ви цього не робили, то зараз саме час звернути увагу на даний предмет гардероба.

Міні

Така собі альтернатива клатчу, яку і в руках носити не треба. Має чималий попит навіть незважаючи на свої дуже компактні розміри і неможливість носити з собою купу, нібито потрібних, речей.

До речі, такий міні-рюкзачок ідеально підійде і до спортивного аутфіту, і до романтичної сукні.

Шкіряний

Якщо придбаєте рюкзак з натуральної шкіри, можете бути впевнені – гроші ви витратили не даремно. Він прослужить вам вірою і правдою не один сезон. При цьому і з моди навряд чи вийде, і до будь-яких речей підійде.

Прозорий

Цікавий варіант, на який зважиться далеко не кожна жінка. Адже в ньому повинен бути ідеальний порядок.

Причому на цьому мінуси моделі і закінчуються. Далі йдуть тільки плюси. Такий рюкзак підходить всім незалежно від вікової категорії, знаходиться в числі трендів і є нейтральним. Власне, з останньої причини і підходить під модне вбрання будь-якого фасону і колірної гами.

У спортивному виконанні

Підійде тим, хто веде активний спосіб життя або просто не знає, чим урізноманітнити кежуал образ. Крім своєї практичності в експлуатації, дозволяє носить його без шкоди для постави. Єдине, до сукні не підійде.

У вигляді мішка

Як для вас повинен виглядати мега зручний варіант рюкзака? Пропонуємо вашій увазі цікаву модель у вигляді мішка, яка навіть блискавки позбавлена. Досить просто скласти в портфель все необхідне, затягнути тугіше і на плече закинути.

З принтом

Необов’язково робити ставку на однотонні моделі. Так, вони більш універсальні, але ви цілком можете віддати перевагу і принтованому рюкзаку. Вони здатні додати вашому стильному образу ще більше родзинки.

Правда весь сет краще зробити максимально лаконічним, щоб він не створював враження перевантаженості.

З блискавками

Особливо якщо представлений виробом з текстилю в нейтральному забарвленні, підійде взагалі під усе. З таким і на прогулянку з друзями відправитися, і на роботу в офіс. Блискавки ж не дадуть виробу виглядати нудно.

Нове

Популярне