Нове

Торт «Паризький коктейль» так і тане в роті

Пропоную вам приготувати смачний, домашній торт Паризький коктейль. Інгредієнти для нього всі доступні і готується він не складно.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Мед – 3 ст.л.
  • Цукор – 150 г
  • Рослинна олія – ​​3 ст.л.
  • Гаряча вода – 180 мл.
  • Борошно – 500 г
  • Сода – 1 ч.л.

Для крему:

  • Масло вершкове – 250 г
  • Молоко – 600 мл.
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Цукор – 1 стакан
  • Ванілін
  • Горіхи мигдальні – 100 г (подрібнені)

Приготування:

Приготуємо тісто: з’єднуємо мед, цукор, масло і воду, ставимо на вогонь.

Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно, змішане з содою. Тісто виходить заварним.

Ділимо його на 6-7 частин, розгортаємо кожен корж тонко і випікаємо до золотистого кольору, при температурі 180 градусів. Форму можна зробити як круглу, так і квадратну.

Тепер приготуємо крем: яйця розтираємо з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне.

Далі знімаємо з вогню, охолоджуємо, додаємо ванілін і горіхи. Коли крем майже охолоне, кладемо масло і добре перемішуємо за допомогою міксера.

Збираємо торт, змащуємо коржі теплим кремом, укладаючи один на одного. Верх торта так само змащуємо кремом або прикрашаємо за своїм бажанням.

Коли коржі просочаться кремово-горіховою масою, вони будуть просто танути в роті.

Торт “Паризький коктейль” готовий. Смачного!

 

Нове

Популярне