Сирне тісто для торта замішую за лічені хвилини. Воно виходить рідким, з нього готую млинці і збираю торт. Крем для нього замішую дуже швидко і з невеликою кількості продуктів. Торт виходить багатошаровий, неймовірно ароматний і смачний.
Інгредієнти:
Для коржів:
- 350 г сир
- 6 шт. курячі яйця
- 6 ст.л. цукор
- 4 ст.л. борошно пшеничне
- 2 ст.л. рослинна олія
- 1 ст.л. розпушувач
Для крему:
- 1 банка згущене молоко (380 г)
- 250 г сметана (25%)
- 2 шт. банани (середні)
- 4 ст.л. сік лимона
Приготування:
Для млинців (коржів) в миску викладаємо сир, розбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо блендером до однорідної суміші.
Потім додаємо борошно, розпушувач, масло.
Збиваємо віночком і отримуємо рідке повітряне тісто.
Випікаємо млинці з 2 сторін на сковороді (діаметр 22 см).
Виходить 10 млинців. Складаємо їх один на одного і охолоджуємо. Щоб не підсохли, накриваємо рушником.
Для крему в мисці збиваємо блендером незбиране згущене молоко і сметану.
Потім додаємо нарізані банани і знову збиваємо. Якщо не любите банани, то не додавайте їх.
Крем виходить рідкуватий. Щоб він загус, поступово вливаємо лимонний сік і продовжуємо збивати. Крем стає густим. Він виходить з приємною легкою кислинкою і ненав’язливим банановим смаком.
Нерівні краї млинців обрізаємо за допомогою кільця або тарілки, викладаємо на тарілку по одному і змащуємо кремом.
Збираємо торт і змащуємо кремом боки. Відправляємо в холодильник на 3-4 години.
Потім торт виймаємо і прикрашаємо. Для прикраси використовувала шоколад, натерла на дрібній тертці. Можна ще підсушити на сковороді залишки від млинчиків, покришити їх і посипати торт.
Готовий торт без випічки нарізаємо і насолоджуємося смаком. Він виходить ніжним, солодким, дуже ароматним і смачним.
Смачного!!