Нове

Цибулеві кільця з моцарелою в клярі: простий рецепт смачної закуски

Готуємо смачне ресторанне блюдо – цибулеві кільця з моцарелою. Смажаться кільця у фритюрі, виходять рум’яними і хрусткими за рахунок щільного панірування. Для цього кільця цибулі паніруємо в борошні і два рази в яйці і сухарях. Після обжарювання сир моцарела повністю розплавляється, роблячи кільця цибулі дуже соковитими і м’якими.

Інгредієнти:

  • Сир Моцарела – 100 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 г
  • Панірувальні сухарі – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Рослинна олія – ​​300 мл

Приготування:

Головку ріпчастої цибулі середнього розміру наріжте кружальцями шириною не менше 1,5 см. Розділіть кожен кружечок на окремі кільця. М’який сир моцарела наріжте тонкими пластинками.

З’єднайте два кільця з різницею в ширині 0,3-0,5 см, в середині зробіть прошарок з сиру. Не робіть дуже великі проміжки між кільцями цибулі, щоб сир не випадав при паніруванні.

Кожну заготовку по черзі опустіть в борошно з усіх боків.

Яйця розколотіть до однорідності в окремій ємності, посоліть. У чисту суміш опустіть кільця, запаніровані в борошні.

Далі кільця запаніруйте в подрібнених сухарях з усіх боків.

Щоб панірування вийшло щільніше, опустіть цибулю ще раз в яйце, після знову в сухарі.

Таким чином запаніруйте всі кільця цибулі з сиром.

У невеликій сотейник налийте велику кількість олії, нагрійте її, вогонь встановіть на середньому рівні. У гарячу олію опустіть кілька заготовок. Смажте вироби 2 хвилини з одного боку, переверніть, смажте ще 1 хвилину з іншого боку.

Дістаньте кільця з олії, викладіть на серветку, щоб вона ввібрала зайву олію.

Блюдо подайте на стіл в теплому вигляді, поки сир залишається м’яким. Доповніть кільця будь-яким соусом до смаку.

Смачного!

Нове

Популярне