Нове

Все ще живуть разом: Граймс розкрила деталі розставання з Ілоною Маском

Нещодавно Ілон Маск заявив про те, що вони зі співачкою Граймс вирішили розлучитися після народження однорічного сина X Æ A-Xii Musk. Сама Граймс з приводу їх розриву ніяких заяв не робила, а лише жартувала щодо своєї сексуальної орієнтації. Тепер зірка вирішила поділитися деталями їх розставання.

Напередодні в мережі з’явилися фотографії папараці, на яких Граймс прогулюється по Нью-Йорку і читає «Комуністичний маніфест» Карла Маркса. Тоді користувачі жартували про те, що таким чином співачка привертає до себе увагу екс-бойфренда, який в цьому році став найбагатшою людиною у світі. Однак, як виявилося, робити їй цього зовсім не потрібно.

У своєму Instagram Граймс вирішила звернутися до користувачів і пояснити, чому насправді вона вибрала саме цю книгу. «Повне розкриття інформації: я все ще живу з Е (Ілон Маск) і я не комуніст», – написала вона.

Як з’ясувалося, таким чином співачка вирішила познущатися над папараці, які після їхнього розлучення з Маском, переслідують дівчину. «Я була дуже напруженою, коли папараці не переставали переслідувати мене цей тиждень, але потім я зрозуміла, що у мене є можливість тролінгу», – зізналася зірка. Також Граймс натякнула, що її слід залишити в спокої: «Якщо папараці продовжать переслідувати мене, можливо, я постараюся придумати більше способів знущань – пропозиції вітаються!» – додала вона.

 

View this post on Instagram

 

Допис, поширений ☘︎࿎ (@grimes)

Нагадаємо, у вересні стало відомо про розставання Ілона Маска і співачки Граймс. В інтерв’ю Page Six засновник Tesla сказав, що вони «на половину розлучені, але все ще люблять один одного». Ілон і Граймс почали зустрічатися в 2018 році після флірту в Twitter. Незабаром після цього Маск і інді-співачка вийшли на червону килимову доріжку Met Gala, де вона одягла кольє з логотипом Tesla. А в 2020 році пара стала батьками сина X Æ A-Xii Musk.

Нове

Популярне