Вони затьмарять навіть смак шашликів. Соковиті і м’які рулети доповнять гарнір на свято. Вони мають привабливий зовнішній вигляд і відмінний смак. Для м’ясної основи можна використовувати, як свинину, так і телятину. Начинкою буде бекон, змащений гострим томатним соусом для пікантності. Це оригінальне блюдо стане прикрасою вашого столу.
Інгредієнти:
- М’якуш свинини (корейка) – 500 г
- Сіль, чорний перець – за смаком
- Бекон – 6 смужок
- Гострий соус – 50 г
- Рослинна олія – 1 ст.л.
Приготування:
Свинячу м’якуш нарізати на 6 однакових порційних шматків середньої товщини. Прошарку жиру зрізати не потрібно, так рулети вийдуть соковиті.
Кожен шматок накрийте харчовою плівкою, відбийте кухонним молоточком з двох сторін. Шматки м’яса повинні стати тонше і ширше. Присипте їх сіллю і меленим перцем.
Бекон наріжте тонкими смужками, викладіть по одному шматку на кожну відбивну.
Бекон змастіть гострим томатним соусом.
М’ясо з начинкою скрутіть в рулети якомога щільніше. Щоб вони не розпадалися, скріпіть кожен рулет двома зубочистками.
Потім розріжте їх поперек на дві рівні половинки.
Поверхню сковороди змастіть олією, розігрійте, покладіть м’ясні заготовки.
Смажте їх по 5 хвилин з кожного боку. Після того як м’ясо пустить сік, вогонь зменшите, сковороду прикрийте кришкою, тушкуйте блюдо наступні 20 хвилин, періодично перевертаючи шматки в різні боки.
Готові рулети подайте на стіл в теплому вигляді. Їх зручно їсти прямо з зубочистки
Смачного!