Нове

Стало відомо ім’я хореографа, який відмовився танцювати із Заріцькою на шоу “Танці з зірками”

Солістка українського гурту Kazka, учасниця нового сезону шоу “Танці з зірками” на “1+1” Олександра Заріцька 20 вересня в ефірі програми ЖВЛ на каналі “1+1” заявила, що спершу мала брати участь у проєкті у парі з українським хореографом Олександром Прохоровим, але за місяць до початку шоу через його відмову змушена була стати у пару з танцюристом Юрієм Мєшковим.

За словами Заріцької, між нею і Прохоровим стався конфлікт, після чого той першим заявив про небажання танцювати у парі зі співачкою.

“Ми дуже дружили. І це був для мене удар. І я просто погодилася на людину, якої взагалі не знаю. Але все класно, слава богу”, – заявила співачка.

Раніше Заріцька вже розповідала про заміну партнера на шоу, але не називала ім’я хореографа, який відмовився з нею виступати. “Він був не дуже впевнений, що зі мною може протриматися у проєкті довго. Я йду туди, щоб у мене був партнер, який за мене вб’є, буде рвати всіх”, – повідомила на початку серпня співачка.

Прохоров раніше брав участь у цьому шоу, виступаючи на паркеті у парі з українською гімнасткою Ганною Різатдіновою – у 2019 році пара посіла друге місце.

Нове

Популярне