Сьогодні приготуємо соковиту курячу грудку з грибами в сметанному соусі. Куряча грудка, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і смачною, а лісові гриби надають страві неповторного смаку та аромату!
Інгредієнти:
- Філе курячої грудки – 2 шт.
- Гриби – 500 г
- Сметана – 3 ст.л.
- Вода – 250-300 мл
- Борошно – ¼ склянки
- Сіль, чорний перець – за смаком
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Куряче філе вимити, обсушити і розрізати уздовж на дві частини.
Посолити і поперчити з двох сторін.
Обваляти в борошні.
Обсмажити на швидкому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.
Гриби обсмажити на сковороді до готовності.
Для приготування цієї страви я використовувала лісові гриби. Я їх попередньо відварила. Якщо у вас печериці, то їх відварювати на потрібно, відразу можна смажити на сковороді.
Перекладаємо обсмажену курячу грудку і гриби на одну сковороду. Додаємо воду, сметану і сіль за смаком.
Блюдо доводимо до кипіння, потім на мінімальному вогні тушкуємо 10-15 хвилин до готовності.
Страва готова! Смачного.