Нове

Серіал Наречена зі Стамбула онлайн – 18 серія, опис серії і фото (Istanbullu Gelin)

Есма помічає, що будь-які спроби налагодити стосунки між Фікретом і Іпек безуспішні, тому наказує прислузі підготувати для них гірський будиночок, щоб залишити молодят наодинці. На мототреку Мурат знайомиться з новим мотоцилістом – дівчиною на ім’я Зейнеп. Хлопець програє їй у заїзді і пригощає її в кафе. Сурейя робить тест на вагітність, і він виявляється негативним. Дівчина дуже засмучується і вирішує здати кров, щоб перевірити результат. Фікрет приходить до Адема в офіс і висловлює всі свої підозри. Але Адем запевняє, що не мав таємних намірів і, щоб підтвердити свої слова, відмовляється від участі в аукціоні. Тим часом Сурейя отримує результати аналізів і дізнається, що вагітна.

Сурей, отримавши несподівану реакцію Фарука на розлучення, помітила, що опинилася на межі розлучення, якого вона в общем-то і не планувала.

З поверненням Фарука в Бурсу, в будинку Боран проявляються наслідки розлучення.

З поверненням Адема, справа про батьківство прискорюється. Есма і Гарипов знову зустрічаються віч-на-віч після довгих років. Самовпевненість і поведінку Гарипов ще більше заплутують почуття Есми.

Осман зустрічається з Бахар, щоб поміняти телефони. Між цими двома встановлюється гаряча зв’язок. Осман не в курсі про зернах забороненого кохання.

Сурей, через гніву до Фаруку, починає шукати адвоката. Повернулася в Бурсу через весільних приготувань Діляри, Сурей змушена зустрітися зі свої минулим. А для Фарука повернення Сурей в Бурсу є великим кроком. Але в цей раз чергу Сурей дивувати.

Нове

Популярне