Нове

«Ти був поруч у найважчі роки»: Брітні Спірс присвятила зворушливий пост своєму бойфренду

Брітні Спірс опублікувала в своєму Instagram пост, в якому подякувала свому хлопцю Сему Асгарі за те, що він пройшов разом з нею важкий шлях до свободи!

«Він був зі мною у найважчі роки мого життя. Як виявилося, він дуже хороший кухар », – написала Брітні під їх спільною фотографією.

Відзначимо, що її 27-річний бойфренд дійсно був поруч з нею на протязі її багаторічної боротьби з опікунством батька. «Я завжди хотів всього найкращого для своєї половинки. Я буду підтримувати її, разом з нею йти до її мрій і створювати те майбутнє, яке ми обидва заслуговуємо », – сказав він в інтерв’ю People.

Нагадаємо, Брітні Спірс і Сем Асгарі разом з 2016 року. Вперше майбутній бойфренд показався публіці в її музичному відео Slumber Party. Узаконювати свої стосунки пара поки не збирається. В ході судових розглядів у справі про опікунство Брітні відзначала, що її змусили поставити внутрішньоматкову спіраль, щоб вона не могла мати дітей, без права видалити її: «Я хочу вийти заміж і народити дитину. Я хотіла вийняти внутрішньоматкову спіраль і завести дитину, але мені не дозволили, бо не хочуть, щоб я народжувала ».

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears)

Нове

Популярне