Нове

Розкіш і стиль: 10 образів в офіс на ранню осінь

Осінь підкрадається, як завжди, непомітно. Але вже зараз видно її тиха хода – листя почало жовтіти і опадати, а ночами стає прохолодно. Офісний стиль – незмінно актуальна тематика в житті кожної ділової жінки, тому що від візуального сприйняття вигляду часом багато що залежить. Дуже багато залежить від існуючого в кожній конкретній організації дрес-коду – десь він дуже строгий, а десь досить розслаблений і це дає можливість співробітницям збирати багато стильних образів в будь-який час року.

Які образи на ранню осінь зроблять вас стильною і розкішної?

Жакет в клітку

Жакет в клітку є універсальною і практичною річчю, з якою можна створити безліч стильних офісних аутфітів. Відмінним тандемом з ним будуть штани із завищеною лінією талії + біла сорочка (блузка) і стильна пара взуття на комфортній для вас висоті каблука.

Чорно-біла класика

Незмінною актуальністю серед ділових жінок користуються стильні поєднання в чорно-білій колірній гамі. Оптимальний варіант на будь-який випадок в офісі – біла сорочка + брючний костюм чорного кольору. Варто пам’ятати про те, що сучасні брючні костюми створені для того, щоб в них було комфортно.

Модні трюки

Навіть найнудніший офісний аутфіт можна освіжити за допомогою сучасних модних трюків. Наприклад, накинутий на плечі светр або красива шовкова хустка, яка може виступати в ролі жилета.

Денім

Незмінним трендом останніх модних сезонів є джинсові речі, які надають жіночому вигляду динамічності і свіжості. Чи можна носити речі з деніму в офіс? Безумовно так, якщо це будуть джинсовий жакет прямого крою, джинсова сорочка і широкі джинси зі стрілками.

Відтінки коричневого

Вся гамма коричневих відтінків є чудовою базою для створення стильних осінніх аутфітів на будь-який смак і колір. Коричневий відмінно поєднується як з нейтральними, так і з яскравими відтінками. Монохромні образи на піку популярності.

Брючний костюм

Різноманітність форм, фасонів і моделей сучасних брючних костюмів здатне вразити враження будь-якої модниці. Купуючи костюм, в першу чергу, варто оцінити його функціональність і зручність. Ідеальний брючний костюм – це та модель, яка не тільки підкреслює ваші достоїнства, але і не сковує рухи.

Біла сорочка

Сорочка білого кольору – маст-хев офісного гардероба ділової жінки. В останні сезони актуальні стали не тільки класичні моделі, а й моделі з трендовими елементами – акцентні коміри, об’ємні рукави і різний декор.

Плісирована спідниця

Спідниця в складку – відмінне рішення для створення стильних осінніх аутфітів в офіс. У цьому сезоні актуальні спідниці зі штучної шкіри, моделі з блискучих тканин, асиметричний крій, принти і яскраві відтінки. До слова, сучасні модниці заправляють в спідницю жилети і навіть жакети, що виглядає дещо неоднозначно.

Трикотажні сукні

 

Тренд під назвою “все в’язане” обіцяє зробити стильні образи більш затишними і теплими, чим обов’язково варто скористатися офісним працівницям. Трикотажні сукні і костюми – ідеальний варіант для тих модниць, які люблять жіночні силуети.

Жилетки

Стильний осінній офісний образ 2021 неможливо уявити без в’язаних і трикотажних жилетів, представлених у великому асортименті, починаючи від укорочених до подовжених варіантів.

Нове

Популярне