Нове

Базовий гардероб для жінок 40+: стильний вибір одягу, взуття та аксесуарів осінь 2021

Осіння мода підкреслює індивідуальність жінки. Дизайнери підготували великий вибір стильного одягу, взуття та аксесуарів. Що слід купить в першу чергу? Давайте розбиратися в цьому питанні разом.

Водолазка

Класичну водолазку можна одягти на всі випадки життя. Вона поєднується з різними елементами одягу. Це основа для створення модного образу. Слід вибирати нейтральні відтінки. Вдалим вибором стануть чорний, білий і бежевий кольори. Жінка в них буде виглядати елегантно.

Довга спідниця

Після 40 мініспідниці вже недоречні. Дами в них будуть виглядати інфантильно. Стилісти рекомендують вибирати довгі спідниці. Вони можуть бути яскравими. У тренді – бордовий і червоний кольори. Це універсальний варіант для жінок, який робить силует стрункішим. Фігура буде здаватися пропорційною.

Класичне пальто

Воно повинно бути середньої довжини. НЕ виключаються моделі з кишенями. У пріоритеті – вироби синього, бежевого або бордового кольорів. Зверху можна зав’язати яскравий шарф без візерунків та принтів.

Стильні прикраси

Аксесуари відображають статус, тому економити не варто. Сумки Повинні бути зшиті з якісних матеріалів, взуття – шкіряним, окуляри і годинник – брендовими. Таким чином створюється благородний і красивий наряд. Восени вітається носити прикраси з золота. Ланцюги, сережки, браслети, кільця, брошки будуть переливатися на сонці і добре поєднуватися із загальним образом. Це прекрасне доповнення до ділового або романтичного образу.

Базовий гардероб відображає внутрішній світ сучасної леді. Жінка повинна себе відчувати комфортно і чарівно. Це позитивно позначиться на її самооцінці і надихне на плідну роботу.

Нове

Популярне