Нове

«Це сфабрикована справа»: адвокат Брітні Спірс висловився про інцидент з домробітницею

Напередодні західні ЗМІ писали про нові звинувачення, висунуті на адресу Брітні Спірс. Цього разу співачку підозрюють у побитті домробітниці. Однак, багато хто підтримує зірку і пов’язують ці звинувачення з боротьбою Брітні за свободу від опіки. Прокоментувати інцидент вирішив адвокат Спірс.

Видання Page Six повідомляє, що передбачувана сварка сталася в понеділок, 18 серпня. За словами джерел, Брітні Спірс звинувачують в побитті домробітниці, хоча на ділі «ніякого удару не було і вся справа була в телефоні, який вихопила зірка з рук жінки».

Адвокат Брітні, колишній федеральний прокурор Метью Розенгарт, не став мовчати і зробив заяву у відповідь на звинувачення: «Це роздутий, сенсаційний таблоїдний корм і не більше. Не було жодних ударів і тим більше ніяких травм. Будь-хто може написати заяву, але ви повинні розуміти, що це сфабрикована справа ».

Джерела, пов’язані з Брітні Спірс, вважають, що справа ні до чого не приведе, тому що це одна з провокацій з боку батька зірки. Нагадаємо, що раніше він погодився відмовитися від опікунства над нею і подав прохання про це до Верховного суду Лос-Анджелеса.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears)

Нове

Популярне