Нове

Модні речі з трикотажу, які будуть актуальними в сезоні осінь 2021

Сховатися від перших осінніх холодів і додати образам затишного післясмаку допоможуть вироби, виконані з якісного трикотажу. Сьогодні ми розповімо вам про три найголовніші речі осіннього сезону з трикотажу, які просто необхідно мати в гардеробі модницям абсолютно будь-якого вікового діапазону.

Трикотажний кардиган

Перша основна річ капсульного осіннього одягу – це трикотажний кардиган. Оверсайз розмір, базові відтінки, гладкий або рубчастий матеріал, а також об’ємні кишені і плетіння – головні критерії, які додають кардигану чудову трендовість і дорожнечу. Об’ємні моделі можна носити як в мінімалістичних, так і шикарних багатошарових образах. Останній варіант передбачає комбінацію затишного трикотажного кардигана з речами, виконаними з кардинально інших матеріалів. Сексуальний шовк + трикотаж, льон + трикотаж, шкіра + трикотаж, мереживо + трикотаж – запам’ятовуйте, ці комбінації вам знадобляться.

Трикотажна сукня

Трикотажна сукня, мабуть, стане незамінним маст хевом осіннього сезону для юних і не тільки красунь. У пріоритеті благородна довжина міді. До речі, максі і міні теж можна носити, тільки до них знадобиться індивідуальний підхід. Знамениті фешн стилісти радять нам доповнювати трикотажні сукні в дрібний рубчик напівпрозорими чорними колготками.

Трикотажний комплект

Уже прямо зараз ви можете починати пошук свого ідеального трикотажного костюма з брюками і оверсайз кофтою. Костюм може бути виконаний в спорт-шик стилі з гумками і високими манжетами, а може мати більш розслаблений кежуал вид. У будь-якому випадку, стилізувати даний наряд можна з різноманітним взуттям і верхнім одягом, що додає йому ще один бонус.

Нове

Популярне