Нове

Курячі котлети з сиром і овочами

Рецепт дуже незвичайних курячих котлет. Як м’ясо можна використовувати філе або будь-яку м’якуш курки, відокремлену від кістки. Також такі котлети можна приготувати з свинини, виходить теж дуже смачно. До м’яса додаємо сир і кілька видів овочів. Сир при смаженні повністю розплавляється, роблячи котлети соковитими, м’якими і ароматними.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 400 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сир твердий – 50 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно рисове – 50 г
  • Кукурудза – 3 ст.л.
  • Копчена паприка – за смаком
  • Сіль, перець мелений – за смаком
  • Сметана (йогурт) – 35 г

Приготування:

Куряче філе промийте, наріжте дрібними кубиками, помістіть в глибоку ємність.

Помідор також наріжте невеликими кубиками. Помідор не повинен бути надто соковитим і м’яким, щоб не було зайвої вологи. Свіжу зелень дрібно наріжте ножем. Помідори і зелень помістіть до курки.

Твердий сир наріжте маленькими кубиками. З консервованої кукурудзи злийте маринад. Сир і кукурудзу додайте в ємність з вмістом.

Вбийте одне яйце, приправити сіллю, меленим перцем і копченою паприкою. Паприка зі смаком і ароматом копченостей просто ідеально вписується в використовуваний набір продуктів.

Додайте сметану, всипте рисову муку. Рисове борошно можна замінити пшеничним.

Всі компоненти ретельно перемішайте, отримуючи густу масу для котлет.

На вогонь встановіть сковороду, поверхню змастіть олією, розігрійте. Столовою ложкою в олію викладіть приготовлену суміш, формуючи круглі коржі.

Смажте котлети на помірному вогні з двох сторін приблизно по 7 хвилин до придбання рум’яної скоринки. Сковороду прикрийте кришкою.

Котлети подайте на стіл разом з соусом або гарніром.

Смачного!

Нове

Популярне