Нове

Аліна Гросу з бойфрендом влаштували заплив з дельфінами

Українська співачка Аліна Гросу відпочиває в сонячній Одесі разом зі своїм бойфрендом – російським актором і режисером Романом Полянським. Артистка вже встигла побалувати шанувальників яскравими пляжними кадрами, а тепер показала нову пригоду з коханим – вони побували в дельфінарії і поплавали з тваринами.

Ефектними фото разом з дельфінами і своїми емоціями Аліна поділилася в Instagram.

Зірка позувала в чорному обтислому гідрокостюмі і рятувальному жилеті, а її коханий – просто в плавках. Вони зробили яскраві фото з ссавцями у воді і на помості, а Роман навіть отримав поцілунок в щоку від морського котика.

Гросу зазначила, що саме так незвично почався день народження її тата Михайла Михайловича.

За словами виконавиці, вона отримала неймовірні емоції. Вона додала, що спочатку була налаштована насторожено, проте сама переконалася, що в цьому дельфінарії з тваринами поводяться добре.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений GROSU (@alina_grosu)

“Це любов. Спасибі за чудеса організатору цього дня! Дякую за неймовірні емоції улюбленим дельфінам. Ми з сім’єю щасливі до неможливості і, хоч батьки з Мишком вважали за краще тільки спостерігати, гладити дельфінів і дивитися вечірнє шоу – це найкращий початок татового дня народження.

Багато з цих дельфінів врятовані, багато викуплені в Японії (в цій країні їдять цих ссавців), багато народилися прямо в дельфінарії, а останній, буквально, 10 днів тому (дельфіни не розмножуються, якщо їм погано живеться). Дельфіни виліковують від багатьох хвороб. У дельфінарії проводиться терапія для діток з ДЦП.

Я, як і деякі, була спочатку войовничо налаштована щодо дельфінаріїв і т.д. але побувавши і побачивши все своїми очима, розумію, що була не права… чиста морська вода, 15 кг свіжої риби на кожного, вітаміни, турбота, величезна територія”, – поділилася Аліна.

Джерело.rbc.ua

Нове

Популярне