Нове

Такі баклажани можна готувати хоч кожен день!

Сьогодні у мене для вас супер рецепт дуже смачних і зовсім простих у приготуванні баклажанів. Ця страва підкорила мене своїм гармонійним смаком і ароматом.  Такі баклажани готуються в духовці з мінімальною кількістю олії і максимально корисні. Поєднання з помідорами, сиром, часничком і зеленню – це справжня класика кулінарії! І я всім рекомендую готувати їх подвійну порцію, оскільки відлітають вони на “ура”! Готуйте з любов’ю і задоволенням і нехай вам теж буде смачно!

Інгредієнти:

  • 2-3 баклажани
  • 150 г напівтвердого сиру
  • помідори
  • трохи кропу / петрушки
  • 2-3 зубчики часнику
  • 4 столові ложки сметани
  • сіль перець
  • 2-3 столові ложки оливкової олії

Приготування:

  • Баклажани очистити і нарізати на пластини товщиною 0.5 см.
  • Злегка посолити з двох сторін.
  • Викласти на деко з пергаментом і змастити оливковою олією.
  • Запекти в розігрітій духовці при 250С близько 15 хвилин.
  • За цей час приготувати начинку. Сир натерти на великій тертці, додати дрібно нарізану зелень, дрібно порізані помідори, натертий часник, сіль і перець за смаком і сметану. Все перемішати.
  • На кожну пластинку запеченого баклажана викласти начинку і розподілити.
  • І знову запекти в духовці при 200 ° С близько 10-12 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне