Сьогодні у мене для вас супер рецепт дуже смачних і зовсім простих у приготуванні баклажанів. Ця страва підкорила мене своїм гармонійним смаком і ароматом. Такі баклажани готуються в духовці з мінімальною кількістю олії і максимально корисні. Поєднання з помідорами, сиром, часничком і зеленню – це справжня класика кулінарії! І я всім рекомендую готувати їх подвійну порцію, оскільки відлітають вони на “ура”! Готуйте з любов’ю і задоволенням і нехай вам теж буде смачно!
Інгредієнти:
- 2-3 баклажани
- 150 г напівтвердого сиру
- помідори
- трохи кропу / петрушки
- 2-3 зубчики часнику
- 4 столові ложки сметани
- сіль перець
- 2-3 столові ложки оливкової олії
Приготування:
- Баклажани очистити і нарізати на пластини товщиною 0.5 см.
- Злегка посолити з двох сторін.
- Викласти на деко з пергаментом і змастити оливковою олією.
- Запекти в розігрітій духовці при 250С близько 15 хвилин.
- За цей час приготувати начинку. Сир натерти на великій тертці, додати дрібно нарізану зелень, дрібно порізані помідори, натертий часник, сіль і перець за смаком і сметану. Все перемішати.
- На кожну пластинку запеченого баклажана викласти начинку і розподілити.
- І знову запекти в духовці при 200 ° С близько 10-12 хвилин.
Смачного!