Нове

Як змінився макіяж після пандемії: 5 важливих б’юті-трендів

Місяці, проведені на самоізоляції, змусили багатьох переглянути своє ставлення до краси. Яскравий манікюр і щільний макіяж відійшли в тінь, поступившись дорогою природності. Розповідаємо, як змінилися б’юті-тренди і на які тепер засоби варто звернути увагу.

Головні тенденції в макіяжі

Нинішня ситуація у світі диктує свої умови, і це не може не позначитися на б’юті-індустрії. Хоча карантин закінчений, ми все ще змушені носити маски. Скільки триватиме ця ситуація, ніхто сказати не може.

Саме тому зараз акцент йде на макіяж очей, акуратно промальовані, але природні брови, рівний тон обличчя, здорова шкіра і рум’янець.

Використовуйте в якості бази кремовий хайлайтер. Цей засіб допоможе візуально усунути дрібні недосконалості і зробити шкіру сяючою. Здоровий вигляд обличчю можна також додати за допомогою рум’ян і ефекту легкого загару.

Секрети бездоганного образу

Головне правило ідеального образу – шкіра, що світиться зсередини. Для досягнення цього ефекту нанесіть трохи кремового хайлайтера на область навколо очей під ваш улюблений консилер, на верхню частину скул і крапельку на зону шиї і декольте, щоб візуально вирівняти структуру і колір шкіри, приховати дрібні недосконалості.

Посміхніться і нанесіть на щічки кремові персикові рум’яна.

Засоби must-have

У косметичці у кожної дівчини обов’язково повинен бути вдалий тон, хайлайтер і скульптор, який допоможе створити правильну гру світла і тіні, персикові рум’яна, консилер для маскування дрібних недосконалостей і улюблена помада для гарного настрою.

Під час пандемії ми щодня піддавалися сильному стресу, і зараз саме час знову почати радувати себе!

Засоби, які вже не актуальні

Зараз трохи менш популярними стали засоби для складного макіяжу: стійкі тональні основи, величезні палетки з тінями і косметикою для контурінгу. Заходи скасували, ми весь час перебували вдома і нам не потрібні були вечірні образи.

В моду знову повернувся максимально природний макіяж з яскравими акцентами, і я думаю, що ця тенденція з нами надовго.

Час експериментів

Впевнена, що світ змінюється на краще і, переживши карантин, ми відчуємо ще більше свободи, в тому числі і в плані макіяжу. У нас з’явиться більше сміливості, щоб втілювати найсміливіші задуми, а суспільство і оточуючі нас люди стануть більш толерантними і будуть адекватно сприймати всі експерименти із зовнішністю.

Не стримуйте себе, робіть улюблений макіяж, підіймайте собі і навколишнім настрій і будьте в гармонії з собою. Це зараз особливо важливо.

Нове

Популярне