Нове

Смачна закуска з тунця на грінках

Рецепт ідеальної закуски для святкового столу. Бутербродна намазки готується на основі консервованого тунця з додаванням яєць і сиру, для пікантності використовується хрустка маринована цибуля. Її можна подавати до столу на грінках, тостах або хлібці.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Тунець – 1 банка
  • Яйця – 3 шт.
  • Сир – 100 г
  • Кріп – 20 г
  • Часник – 6 зубчиків
  • Майонез – 3 ст.л.

Маринад для цибулі:

  • Оцет – 1,5 ст.л.
  • Цукор -2 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Окріп -150 мл.

Грінки:

  • Багет – 0,5 шт.
  • Масло вершкове – 20 г.

Приготування:

Цибулю наріжте дрібними кубиками, залийте окропом і оцтом, додайте цукор і сіль, перемішайте. Цибулю маринують 10 хвилин.

Яйця зваріть «круто», охолодіть їх і очистіть. Білок і жовток натріть на великій тертці.

Твердий сир також подрібніть за допомогою терки, додайте до яєць.

Свіжий кріп промийте, висушіть, дрібно наріжте. Часник пропустіть через спеціальний прес. Зелень і часник помістіть до сиру і яєць. Цибулю відіжміть від маринаду, також перекиньте до інгредієнтів.

Консервований тунець дістаньте з олії, шматочки розімніть виделкою, додайте в ємність. Заправте суміш майонезом, присипте сіллю і меленим перцем.

Масу ретельно перемішайте, поєднуючи всі компоненти між собою.

Закуску охолодіть в холодильнику, в цей час приготуйте грінки. Пшеничний багет наріжте порційними шматочками, обсмажте їх у вершковому маслі з двох сторін до легкої рум’яності.

Грінки остудіть, зверху нанесіть намазку з тунця, прикрасьте свіжою зеленню, подайте на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне