Нове

Кабачковий рулет з сиром Рікота

З кабачків готуємо дуже смачний рулет з начинкою. Для основи використовуємо яйця і тертий кабачок, випікаємо у вигляді полотна, прикрашаючи тонкими слайсами кабачка. Начинку готуємо з ніжного сиру Рікота, доповнюємо його зеленню і часником для пікантності. Рулет дуже красиво виглядає в розрізі, ідеально підійде для святкового столу. Блюдо виходить досить дієтичним і низькокалорійним, можна подавати на вечерю в якості закуски.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 шт.
  • Яйця -6 шт.
  • Рікота – 250 г
  • Часник – 3 зубчика
  • Кріп – 20 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Два кабачки наріжте тонкими круглими слайсами, використовуючи ніж для чистки овочів або спеціальну тертку.

Один кабачок натріть на дрібній тертці, відіжміть весь сік. До кабачкової стружки вбийте яйця, всипте сіль і перець, ретельно перемішайте.

Деко застеліть пергаментним папером, вилийте Кабачково-яєчну суміш, рівномірно розподіляючи її по всьому периметру.

Зверху в кілька рядів укладіть кабачки, викладаючи їх один на одного, посоліть.

Заготівлю поставте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте лист 20 хвилин до готовності. Після запікання лист остудіть.

Паралельно приготуйте начинку. М’який сир Рікота з’єднайте з подрібненим кропом і часником в одній ємності, перемішайте, приправте спеціями за смаком.

Начинкою змастіть всю поверхню кабачкового листа.

Заверніть лист з начинкою в щільний рулет.

Огорніть його харчовою плівкою, поставте в холодильник на 1 годину, щоб він просочився.

Готовий рулет наріжте на порційні шматки, подайте на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне