Нове

Тайка Вайтіті назвав «Тор 4» найбожевільнішим фільмом у своїй кар’єрі

В інтерв’ю журналу Empire лауреат «Оскара» Тайка Вайтіті описав свій наступний проект «Тор: Любов і грім» як «найбожевільніший» в кар’єрі.

«Між нами і читачами, я багато всякої божевільної х ** ні накоїв. Прожив десять життів. Але це найбожевільніший фільм, який я коли-небудь робив. Якщо з’єднати всі його елементи разом, нічого путнього не вийде. Наче його краще взагалі б не знімали … Працювати після такого не зможеш. Хто знає, може і мені не дадуть ».

Деталі сюжету Вайтіті залишив в секреті. Режисер також ставив третій фільм про скандинавського бога, «Рагнарок», один з найбільш нетипових в серії. «Від “Рагнарока” буде сильно відрізнятися», – пообіцяв Вайтіті. «Ще більш ненормальний. Але в ньому і емоцій буде більше. І більше любові. І більше грому. І вже точно більше Тора, якщо ви бачили фото».

На даний момент Вайтіті повністю закінчив виробництво картини. У квадриквел повернуться Кріс Гемсворт , Наталі Портман і Тесса Томпсон. Вперше в кіновсесвіті з’явиться Крістіан Бейл в образі антагоніста Горра, Вбивці богів, і Рассел Кроу в ролі Зевса.

 

ДжерелоEmpire

Нове

Популярне