Нове

Багатошарові стрижки з об’ємом: 13 модних ідей на різну довжину волосся

Багатошарові повсякденні стрижки в наші дні стали особливо актуальними. Вони по-справжньому універсальні, вимагають мінімум часу на укладання, дозволяють виглядати об’ємно навіть тонким і рідким пасмам. Волосся стрижеться за допомогою ступеневої техніки, яка підходить для власниць коротких, середніх і довгих локонів. Стрижки з безліччю шарів роблять як на пряме, так і кучеряве волосся, з чубчиком або без.

Багатошарові стрижки на коротке волосся

Якщо короткі пасма підстригти шарами, вони дозволять максимально відкрити обличчя і створити обсяг в потрібних місцях. Коротка стрижка підкреслює риси обличчя, омолоджує і освіжає вигляд. Залежно від способу життя і стилю одягу це можуть бути гаврош або боб.

Багатошарові на середній довжині

Для середнього волосся гарні різні варіації стрижок шарами:

  • каре, класичне або з асиметрією – для власниць тонких і рідких пасом;
  • шаруватий боб – для незграбних рис обличчя і обсягу в потиличній зоні;
  • лонг боб – для збільшення густоти волосся по всьому периметру.

Багатошарові стрижки для довгого волосся

Моделі багатошарових стрижок для довгих локонів припускають техніку стрижки дворівневу і різнорівневу. Невелика кількість шарів, різкість переходу між ними допоможуть створити досить строгий стиль. Він підійде зрілим жінкам, а також співробітницям фірм із строгим дрес-кодом.

Різнорівнева каскадна структура допоможе створити волосся з сильним об’ємним ефектом. Це ідеальний фасон для зовсім юних дівчат і молодих жінок, які хочуть підкреслити романтичний бік свого образу.

Багатошарові стрижки для тонкого волосся

Якщо у вас тонкі або рідкі локони, зверніть свій погляд в бік стрижок з каскадним зрізом пасом. Волосся вийде повітряним і об’ємним одночасно. Такі стрижки можна укладати різними способами або залишити в первозданному вигляді.

Багатошарові стрижки з чубчиком

Модні стрижки шарами можуть посилити об’ємний ефект чубчиком, який виконується в різних варіантах:

  • прямий;
  • подовжений;
  • короткий;
  • скошений;
  • асиметричний;
  • густий або зріджений.

Подібне різноманіття східчастих багатошарових стрижок зробило їх надзвичайно популярними. Це відмінний варіант освіжити улюблену зачіску або ж створити абсолютно новий образ і надати волоссю об’єм.

Нове

Популярне