Нове

Солістка KAZKA зізналася, через що над нею знущалися в дитинстві

Олександра Заріцька розповіла, що найяскравішими спогадами з дитинства є моменти, коли над нею знущалися.

Солістка популярної української групи KAZKA Олександра Заріцька поділилася відвертою історією про своє важке дитинство. Зірка зізналася, що над нею знущалися. Хто-знає, може саме пережиті проблеми і неприємності допомогли їй домогтися популярності.

У програмі “Світське життя” солістка KAZKA розповіла, як саме над нею знущалися в дитинстві. За словами співачки, в дитинстві вона страждала від образ з приводу своєї зайвої ваги. Як зізнається дівчина, в той момент вона не розуміла, як з цим можна впоратися.

“Мене буллили за вагу, якусь нестандартну. І я завжди намагалася переводити якось на інших, і вказувати на їх недоліки. Це не правильно, так не можна робити. Але тоді я не знала, як з цим справлятися, тому відповідала агресією на агресію”, – розповіла співачка.

Крім того, Саша зазначила, що в дитинстві дуже любила дивитися серіал “Не родись красивою”. Як виявилося, їй дуже сподобалася задумка режисера розкрити внутрішню красу. Не дивно, що 28-річна артистка порівняла себе з головною героїнею.

“Я теж така повненька дівчинка в цьому жорстокому світі. Ну це важко”, – додала виконавиця.

ДжерелоClutch

Нове

Популярне