Нове

Віденські вафлі – просто і смачно!

Інгредієнти:

  • Борошно – 350 г
  • Розпушувач – 2 чайні ложки
  • Яйця – 3 шт
  • Вершкове масло – 200 г
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 5 г
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль – щіпка або 1/5 чайної ложки

Приготування:

  • Масло заздалегідь вийняти з холодильника, потрібно щоб воно полежало при кімнатній температурі 20 хвилин.
  • Змішати молоко з яйцями, сіллю, звичайним і ванільним цукром.
  • Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Додати борошно і м’яке вершкове масло в молочно-яєчну суміш і розмішати міксером до однорідного стану.
  • У вас повинно вийти м’яке тісто, як густа сметана.
  • Пекти вафлі можна відразу, тісту стояти не потрібно.
  • Вафельницю потрібно розігріти 10 хвилин і трохи змастити олією.
  • Тісто потрібно викладати посередині, коли воно притискається верхньою кришкою, то рівномірно розподіляється.

  • Вафельниця відкривається, а тісто виливається з боків якщо його додати багато. Краще менше, ніж більше.
  • Печеться одна вафля приблизно сім хвилин.
  • Потім акуратно дістати її лопаткою, обрізаємо краї і розрізаємо на частини.
  • Вафель багато, їсти їх потрібно відразу – гарячі просто смакота!
  • Вафлі можна подати з морозивом, свіжими ягодами, медом, ягідним соусом, шоколадом.

Смачного!

Нове

Популярне