Нове

Джеймс Франко виплатить 2 млн доларів за врегулювання справи про примус до сексу на камеру

The Hollywood Reporter повідомляє, що Джеймс Франко погодився заплатити 2,235 млн доларів, щоб врегулювати позов, в якому говориться, що він примушував своїх студенток до участі в сексуальних сценах на камеру. Деталі угоди стали відомі в середу, 30 червня, після направлення до суду Лос-Анджелеса для затвердження.

Нагадаємо, що колишні студентки Франко Сара Тітер-Каплан і Тоні Гаал подали позов в жовтні 2020 року. Вони розповіли, як актор і режисер намагався примусити їх до сексуальної експлуатації під час навчання в школі Studio 4 Film School.

Тітер-Каплан отримає 670 тис за вирахуванням витрат на адвокатів, а Гаал дістануться 223 тис доларів. Решта 1,3 млн розподілять між рештою студентками, з яких 827 тис отримають адвокати.

Згідно з мировою угодою, позивачки відкличуть свої заяви. В угоді йдеться, що відповідачі заперечують звинувачення, проте підтверджують, що ті підняли важливі питання в такий критичний момент жорстокого поводження з жінками в Голлівуді.

Раніше давній друг і колега Франко Сет Роген публічно заявив, що відмовляється надалі співпрацювати з ним над будь-якими проектами.

Джерело: The Hollywood Reporter

Нове

Популярне