Нове

Каменських: Я страшенно захворіла


Українська співачка Настя Каменських на даний момент знаходиться на стаціонарному лікуванні у лікарні. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «ТелеНеделя».

Про це вона написала на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Настя Камєнських зазначила, що зараз на неї навалилася дуже багато роботи. До численних концертів додалися і зйомки в телевізійному шоу «Х-фактор-10». Настя Камєнських заявила, що її організм виявився нездатним потягнути такий щільний графік. У зв’язку з цим вона дуже захрипла і страждає від болю в горлі. Але дозволити собі довго хворіти вона не може. Тому всіляко бореться із захворювання. Допомагає їй у цьому і коханий чоловік Олексій Потапенко. Передплатники Настя Камєнських почали активно бажати їй швидкого одужання. До того ж, вони висловили захоплення дбайливістю Потапа.

Нагадаємо, що фанати Насті Каменських і деякі українські журналісти впевнені в можливості дуже швидкого збільшення вищевказаної зірковій сім’ї. Дану ситуацію досить неоднозначно прокоментував Олексій Потапенко. Він вважав за краще не говорити нічого конкретного з цього приводу.

Нове

Популярне