Нове

Олег Винник показав фанатам свою білосніжну Тesla

Олег Винник приїхав на зустріч з журналістами в розкішному автомобілі від американського виробника. Артист навіть дозволив кореспонденту посидіти в салоні свого білосніжного електрокара Тesla.

Журналісти YouTube-каналу “Оксиген: Команда Оксани Соколової” запросили на зустріч Олега Винника, щоб поцікавитися, в чому ж його феномен. 47-річний український артист справляє на жінок небувале враження і має величезну армію прихильниць, які відвідують його концерти, дарують йому подарунки і падають перед ним штабелями.

На зустріч музикант приїхав на одній з машин зі свого автопарку. Коли він не подорожує зі своєю численною охороною і помічниками, Олег Винник катається на дорогій білосніжній Тesla.

Попри те, що артист багато чого досяг, збирає цілі стадіони, живе в елітному київському районі, і катається на розкішних автомобілях, він поводиться досить скромно. Олег Винник вважає, що завжди в першу чергу потрібно залишатися людиною.

Артист запросив журналістів в авто і з радістю відповів на їхні запитання. “Самотні жінки бальзаківського віку, які розчарувалися в чоловіках, ототожнюють себе з тією принцесою, до якої прийде принц Олег Винник. Ви просто потрапили пальцем в небо або це продюсерська задумка?”, – поцікавився кореспондент. На що співак йому відповів:

“Всі ці речі, як ярлики “шансоньє”, “для разведенок” – понапридумували … Я роблю свою справу людям, які мене відчувають, розуміють … на рівні навіть не артиста, а просто нормальної людини в першу чергу. Тому що можна бути артистом дуже крутим, але це не говорить про те, що там є любов”.

Джерелоtoday.ua

Нове

Популярне