Нове

Дуже смачна домашня ковбаска в духовці і без оболонки

Такі ковбаски можна приготувати з різного м’яса. Година роботи, і ковбаски у вас на столі.

Інгредієнти:

  • Свиняча лопатка 600 г;
  • Сало 300 г;
  • Цибуля 1 шт;
  • Часник 3-4 зубчики;
  • Сіль перець.

Приготування:

Нарізаємо дрібно: м’ясо, сало, цибулю і часник. Потрібно дуже дрібно нарізати їх ножем. Блендером або м’ясорубкою так не вийде.

Всі нарізані інгредієнти перекладаємо в окрему ємність, де буде зручно замішувати, як тісто.

Солимо, перчимо і вимішуємо ручками, як тісто, хвилин 15, тоді ковбаска виходить дуже смачною.

Тепер, готове «м’ясне тісто» ділимо на 4 рівні частини. Беремо одну з частин, кладемо в фольгу, звертаємо в ковбаску, перетискаючи самою фольгою і після звертаємо цю ковбаску в фольгу, а боки загортаємо як у цукерки. З тієї норми, що вказана в інгредієнтах, виходить 4 великих ковбаски.

Розігріваємо духовку на 200 С. Деко застеляємо фольгою, кладемо наші ковбаски, заливаємо їх водою до середини і відправляємо в духовку на 30 хвилин.

Після акуратно прибираємо фольгу – і можна подавати!

Смачного!

Нове

Популярне