Нове

Роберт Де Ніро отримав травму під час зйомок нового фільму Скорсезе

За повідомленнями порталу TMZ, Роберт Де Ніро отримав травму квадрицепса (чотириголового м’яза стегна). Актор перебував в Оклахомі і готувався до зйомок у вестерні Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця».

Виробництво картини буде продовжено, незважаючи на вибулого Де Ніро. Сцени з його участю почнуть знімати через три тижні. За цей час актор буде проходити лікування в Нью-Йорку.

«Досить просто переступити через щось, і ось я вже впав. Біль була сильною, так що доведеться одужувати. Таке трапляється, особливо, коли стаєш старшим, доводиться бути готовим до різного роду несподіванок. Але це можна вирішити », – поділився актор в інтерв’ю виданню IndieWire.

«Вбивці квіткового місяця» засновані на однойменному нон-фікшн Девіда Гранна. За сюжетом, в 1920х роках в Оклахома-Сіті відбуваються вбивства корінних американців з племені Осейдж. Причиною є нафта, виявлена ​​одним з багатьох Осейдж на своїй ділянці. За справу береться ФБР.

У фільмі, крім Де Ніро, знімаються Леонардо Ді Капріо, Джессі Племонс і Лілі Гледстоун. Минулого тижня був представлений перший кадр стрічки. Прем’єра відбудеться в кінці 2022 року на стрімінговому сервісі AppleTV +.

ДжерелоTMZ

Нове

Популярне