Нове

Актора з “Фантастичних звірів” засудили за зґвалтування

Суд присяжних міста Глазго засудив актора Кевіна Гатрі до трьох років позбавлення волі. На думку суду, Гатрі зґвалтував жінку, коли та перебувала в непритомному стані.

Напад стався 30 вересня 2017 року. Гатрі і його колега-актор Скотт Рід повинні були зустрітися з неназваною 29-річною жінкою в одному з барів Глазго. Однак зустріч довелося скасувати, оскільки дівчині раптово стало погано (вона вважала, що її могли отруїти одним з напоїв).

Рід і Гатрі допомогли дівчині дістатися до квартири і укласти її на ліжко. Рід викликав по телефону служби порятунку, а Гатрі залишився з жертвою наодинці. За її свідченнями, актор стягнув її одяг і бюстгальтер, після чого двічі зґвалтував.

Сам Гатрі провини не визнав, сказавши, що лише «допоміг» жінці. Шериф Глазго Том Хьюз зазначив, що вважає три роки позбавлення волі виправданим заходом покарання: «Суд повинен продемонструвати, що жінки можуть бути захищені від побутового насильства. Присяжні визнали це злочином, і єдиним підходящим вироком є ​​тюремне ув’язнення ».

33-річний Кевін Гатрі також відомий за роллю в мюзиклі «Сонце над літом» і появи в епізоді «Дюнкерка».

Джерело: BBC

ДжерелоBBC

Нове

Популярне