Нове

«В особистому спецвагон з дзеркалами»: організатор концертів розповів про вимогах Пугачової


2 листопада російська примадонна Алла Пугачова планує дати великий концерт у Мінську на стадіоні. Як повідомляє www.trserial.net.ua з посиланням на Стархит, про вимоги співачки під час гастролей розповів Андрій Алексєєв, який буде займатися організацією цього грандіозного виступу.

«Ми вже співпрацювали з Аллою Борисівною років 15 назад, робили два її концерту в Білорусії. Звичайно, для нас почесно працювати із зіркою такого рівня. Знаю, нас намагалися «посунути»: Аллі Борисівні та її менеджменту надходили «вигідніші» контрпропозиції», – розповів Алексєєв. За його словами, Пугачова дуже любить пересуватися на поїздах, і в Мінськ її доставляти у спецвагон, де буде все необхідне для комфортної поїздкі. Зокрема, в побутовий райдер співачки входять гримерка з дзеркалами, багато фруктів і інше – нічого незвичайного для зірки такого рівня. Алексєєв додав, що поки вирішується питання з розміщенням співачки в Мінську – можливо, вона заселитися в один з п’ятихатським ятизіркових готелів.

А вісь квітки на концерт у Мінську будуть набагато дешевше, ніж на ювілейний виступ в Кремлівському Палаці. Ціна стартує в перерахунку на російські рублі – від двох тисяч. Найдорожчий квиток коштуватиме 15 тисяч рублів.

Нове

Популярне