Блюдо сподобається всім любителям картоплі «Фрі». Тільки в цьому рецепті він виходить менш жирний, але смак практично не відрізниш. Картопля швидко готується. Подавати її можна як гарнір або закуски для домашніх посиденьок з друзями.
Необхідні продукти
- картопля – 1 кг
- кукурудзяний крохмаль – 4 столові ложки
- вода + лід
- рослинна олія для смаження
Приготування
Нарізаємо картоплю на невеликі брусочки. Воду наливаємо в чашку і додаємо в неї лід. У воду з льодом висипаємо нарізану картоплю на 10 хвилин. Після того як ми видалили зайвий крохмаль з картоплі, дістаємо її і викладаємо на рушник. У суху картоплю додаємо крохмаль і перемішуємо. Обсмажуємо картопля в розігрітій олії невеликими партіями до золотистого кольору. Дістаємо картопельку і викладаємо на паперові рушники для того, щоб стік зайвий жир. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Також читайте: СОКОВИТЕ М’ЯСО В ДУХОВЦІ ЗА НІМЕЦЬКИМ РЕЦЕПТОМ – СМАЧНЕ І ЦІКАВЕ БЛЮДО