Якщо ви вже знаєте, як приготувати млинці на молоці або кефірі, то на воді вони вийдуть з легкістю. У цьому простому і швидкому рецепті абсолютно немає будь-яких секретів, і готуються млинці на воді цілком традиційним способом. Виходять вони неймовірно смачними, апетитними, еластичними і чудово підходять для фарширування з будь-якою начинкою.
Ще такі смажені млинці чудово підійдуть для ранкового сніданку в будній або недільний день, особливо їх люблять діти, хоча дорослі зустрічають таку страву теж з радістю. До млинців чудово підійдуть: сметана, варення, згущене молоко, мед або джем. І навіть в холодному вигляді вони залишаються неймовірно привабливими, такими ж смачними і ароматними.
Складові
- 500 мл води
- 1,5 склянки пшеничного борошна
- 3 курячих яйця
- 1 ч ложка або більше цукру
- дрібка солі
- 40 – 50 мл рослинної олії + для обсмажування
Приготування
Яйця злегка збиваємо ручним віночком з цукром і сіллю до утворення невеликої піни. Потім вливаємо в яєчну масу воду кімнатної температури і частинами підсипаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто до повного зникнення грудочок, в самому кінці вливаємо олію, суміш виходить гладка, негуста і однорідна.
Млинницю або улюблену сковороду попередньо розігріваємо, змащуємо олією і наливаємо трохи тіста (чим менше, тим тонше будуть млинці).
Обсмажуємо їх звичайним способом з двох сторін до красивої і апетитної рум’яності і потім змащуємо вершковим маслом. Якщо будете начиняти млинці, то з одного боку вони повинні бути блідіше, і змащувати їх не слід. Смачного.
Також читайте: НЕЗВИЧАЙНІ СИРНИКИ НА СНІДАНОК